|   Over ons

De contentmanager is de kern van de applicatie

Een contentmanager is in de meeste gevallen een tool waarmee de content/ inhoud wordt gemanaged. De contentmanager van Prompt Software is meer dan dat, het is de kern van onze applicatie. De plek waar de database en applicatie samenkomen. Onze contentmanager gaat verder, het is mogelijk om functionaliteiten in de contentmanager aan te brengen.

De 4 functies van de contentmanager

De contentmanager is onder te verdelen in 4 belangrijke functies. We zullen ze hieronder in het kort bespreken.

 1. Workflows eenvoudig configureren
  Het is mogelijk om functionaliteiten via de contentmanager in de applicatie aan de brengen. Bijvoorbeeld het aanpassen van database-query’s. Daarnaast is het ook mogelijk om workflows zelf in te richten of aan te passen. De benodigde processtappen zijn door middel van acties, taken en signalen overzichtelijk in te richten.
 2. Alleen de functies en gegevens die u wilt zien worden getoond
  De meeste applicaties hebben een verplichte lay-out, waar u haast niet aan kunt ontkomen. Vaak bevat de applicatie knoppen en functies die u helemaal niet gebruikt. Wij draaien het om: wat wilt u wel zien? Alleen dat houdt u over: een overzichtelijke applicatie met alleen die elementen die u als bedrijf wilt gebruiken.
 3. Een rijk aanbod aan templates en functies
  Onze contentmanager bestaat uit verschillende modules. Als een klant een bepaalde functionaliteit wenst of een bepaald proces wil toevoegen dan kunnen we dat snel regelen. We maken hiervoor gebruik van sjablonen die wij in onze contentmanager hebben gedefinieerd. Zo zetten we in 1x een bepaalde functionaliteit of proces neer bij de klant. Door middel van de sjablonen kunnen we processen pijlsnel inrichten.
 4. Kleur, afmeting en positie van bijna alle schermelementen zijn instelbaar
  De verplichte lay-out die we hierboven al omschreven, geldt ook voor de kleur, de afmeting en de positie. In de contentmanager is het mogelijk om de gehele presentatie aan te passen, zoals de tabellen, kleuren, kolommen, het veranderen van de volgorde en het finetunen van invoeracties. U kunt alles aanpassen aan uw presentatiebehoefte.

De Prompt contentmanager

Bent u benieuwd naar alle functies van de contentmanager? Of wilt u hier meer over weten? Kijk eens op onze vernieuwde website of neem contact met ons op.

| Categorieën: | Tags: | Gezien: (5253) | Vorige

Plaats reactie