|   Over ons

Software voor het plannen van evenementen en theaterproducties

Al meer dan 10 jaar leveren wij planningssoftware voor met name de mediabranche.
Een aantal jaar geleden kregen wij het verzoek om software te ontwikkelen en implementeren voor de evenementen- en theaterbranche. De afgelopen 2 jaar zijn wij druk bezig geweest om onze bestaande software beschikbaar te maken voor planningen in de evenementen- en theaterwereld. Inmiddels draait er een stabiele versie van onze software bij onder andere Toneelgroep Amsterdam, het Energiehuis in Dordrecht en Stadspodia Leiden.

In een paar stappen uw evenement plannen
Onze bestaande software die met name wordt gebruikt in de mediabranche is nu beschikbaar gemaakt voor planningen in de evenementen- en theaterwereld. Door het toevoegen van bepaalde features hebben wij gebruikersvriendelijke software ontwikkeld waarmee u in enkele stappen uw evenement of theatervoorstelling kunt plannen, van concept tot en met het geplande evenement.

Van optie tot definitieve boeking
Weet u een mogelijke datum en zaal voor uw evenement of voorstelling? Via het systeem kunt u alvast een optie nemen op een datum en een zaal. Deze optie kunt u verrijken met onder andere het toevoegen van de tijd, contractafspraken en contractgegevens. Zodra alle partijen de optie hebben bevestigd, wordt het evenement definitief. Met 1 druk op de knop wordt er een voorplanning van het evenement aangemaakt, waar alle betrokken partijen bij kunnen en in kunnen werken.

Planningstemplates
Het maken van templates biedt erg veel voordelen. De volledige capaciteitsvraag van ruimtes, mensen en apparatuur uit zowel eigen middelen als inhuur kunnen vooraf worden gedefinieerd en na koppeling worden aangepast aan de specificaties van evenement.

Planning afhankelijk van aantal verkochte tickets
Afhankelijk van het aantal verkochte tickets worden voor een evenement de mogelijkheden weergegeven. Zijn er bijvoorbeeld 500 tickets verkocht voor een bepaalde zaal dan geeft de template aan dat er bijvoorbeeld 10 barmedewerkers moeten worden ingepland. Zijn er echter maar 100 tickets verkocht dan houdt de planning rekening met 3 barmedewerkers.

Financiële planning
Als een productie of evenement eenmaal is gepland dan wordt het evenement automatisch op de betreffende website geplaatst. Dit komt door de koppeling tussen het ticketsysteem en de website voor online verkoop. De volgende keer zullen we hier dieper op ingaan en meer vertellen over de mogelijkheden van uw financiële planning.

Heeft u vragen over onze software met betrekking tot uw evenement of voorstelling? Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

| Categorieën: | Tags: | Gezien: (4540) | Vorige

Plaats reactie