|   Over ons

Realtime inzicht in de financiën

De vorige keer hebben we het uitgebreid gehad over de mogelijkheden van onze software voor de planning van uw evenement of theaterproductie. Deze keer willen we dieper ingaan op de mogelijkheden van onze software met betrekking tot uw financiële planning.

Koppeling ticketsysteem met website
Wat we vorige keer al kort hebben besproken, is de koppeling van het ticketsysteem en de website voor de online verkoop van de tickets. Zodra een evenement of theaterproductie definitief is bevestigd, wordt de aankondiging hiervan automatisch op de website voor online verkoop geplaatst. Op de website is het dan mogelijk om online de tickets voor het event te verkopen. In het systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel tickets er zijn verkocht.

Prijsbepaling op basis van prognose
In het systeem kunnen gemaakte afspraken worden vastgelegd. Zodra er een deal of afspraak is vastgelegd met de artiest/ groep die komt optreden, wordt dit in het systeem ingevoerd. Het prijskaartje dat hieraan hangt, wordt berekend op basis van de prognose van het aantal verkochte tickets. Hierbij wordt de grootte van de zaal en de artiest meegenomen. Dit zijn vaak complexe afspraken die op een zo simpel mogelijke manier worden weergegeven.

Reële kosten invoeren
Het is in ons systeem mogelijk om bij een evenement of voorstelling de reële kosten in te voeren. Een voorbeeld hiervan is: uw eigen beamer is stuk en u moet er per direct 1 huren. In de database van het systeem staan uw eigen leveranciers en u kunt meteen via het systeem een nieuwe beamer huren. Het bedrag dat u moet betalen voor de beamer wordt meteen verrekend in het systeem. U krijgt zo een betrouwbaar beeld van het rendement van het evenement.

Eindafrekening
Op het moment dat een voorstelling daadwerkelijk aanvangt, kunt u realtime in het systeem zien hoeveel tickets er zijn verkocht. Op basis van deze actuele gegevens wordt er een definitieve specificatie geprint. In deze eindafrekening ziet u in 1 oogopslag wat de omzet van het evenement of voorstelling is, welk deel er naar de locatie of het theater gaat en wat de artiest ontvangt.

Inzicht in uw financiën
In onze financiële software zijn de volgende onderdelen opgenomen: facturatie, offertes,
budgetbeheer, voorraadbeheer en statistieken & financiële rapportage. Daarbij krijgt iedere gebruiker de beschikking over een op maat gemaakte borderel of costing. Wij zorgen ervoor dat uw eigen lay-out hierin wordt opgenomen en dat uw eigen velden worden toegevoegd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze software? Of wilt u een demo zien met hierin de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

| Categorieën: | Tags: | Gezien: (4422) | Vorige

Plaats reactie