|   Over ons

Verlofaanvragen via webclient

Sinds 2015 zit er een nieuwe feature in ons softwarepakket: het indienen en verwerken van verlofaanvragen via onze webclient. Hiermee is het mogelijk om verlof en bijzonder verlof via het Prompt-softwarepakket te regelen. Een gewilde tool die al door veel klanten van ons wordt gebruikt.

Verlof aanvragen via pc of mobiel

De webclient van Prompt is te benaderen vanaf alle pc’s en vanaf alle mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets. Medewerkers kunnen overal inloggen en met een simpele handeling aangeven wanneer ze verlof zouden willen hebben.

Verlofaanvraag bij leidinggevende

De ingediende verlofaanvraag wordt direct doorgestuurd naar de leidinggevende van de medewerker. De leidinggevende ontvangt naast de aanvraag een planningsoverzicht en het verlofoverzicht dan de betreffende medewerker. Dit zijn de 2 beoordelingscriteria om een aanvraag al dan niet goed te keuren.

Akkoord geven op aanvraag

De leidinggevende kan als dat nodig is contact opnemen met de planner. In een aantal gevallen beschikt de planner over extra informatie die nodig is om een verlofaanvraag goed te keuren. Na het eventuele overleg met de planner kan de leidinggevende met één druk op de knop akkoord geven.

Automatisch in het planningssysteem

Zodra een verlofaanvraag is goedgekeurd, krijgt de medewerker hierover bericht. Daarnaast kan hij zijn restante verlofuren inzien. Een verlofaanvraag wordt automatisch in het planningssysteem toegevoegd. Zo ziet de planner gelijk of het nodig is om iemand anders in te plannen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het indienen van verlofaanvragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

| Categorieën: | Tags: | Gezien: (3823) | Vorige

Plaats reactie